Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?

24 Апр., 2024
14 преглеждания

 

Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?

Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?

Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?

Напоследък Григор Димитров се върна обратно към корените си и е обратно на победния път, което създава много интерес у залагащите на тенис. Заедно с наши колеги от Македония, ще разгледаме различните възможни варианти за следващите му срещи в букмейкъра бет365. Нека разгледаме какво се случва напоследък с Гришо и да се опитваме да направим анализ какво предстои. Със сигурност си струва да обмислим включването на прогнози за представянето на Григор в нашата стратегия.

Да започнем от там, че през тази година Григор е най-резултатният играч на първи сервисОт агенция “Фокус” разбираме, че към 23-ти април Димитров има 79.61% реализирани точки при успешен първи сервис. В цифрово изражение това е 906 точки от 1138 възможни. Това се е случило в рамките на само 28 срещи.

Кои други играчи са след Димитров?- На второ място е вероятно най-силният тенис играч през тази година Яник Синер. Нещо, което самият Григор Димитров е отбелязвал. Италианецът има 916 спечелени точки от 1151 възможни.

Това е 79.58% успеваемост.- Третото място е за полякът Хуберт Хуракч с 1221 от 1549 точки. Той има 78.

83% успеваемост. – Четвърто и пето място респективно се заемат от британецът Джак Дрейпър и Тейлър Фриц от Щатите. Как се представя Григор на корта в последно време?Наскоро обаче, нашият се изправи срещу него на клей в Мадрид, на тренировъчна среща.

И не му остави шанс, макар и да играха само в един сет, който завърши 6:4 в полза на нашето момче. След това последва участието му на твърд корт в Маями, което зае последните дни от март. Там той спечели 5 от 6 срещи, загубвайки само финала срещу Яник Синер. Но преди финала успя да победи хора като Зверев и Алкарас.

В Монте Карло на клей се представи по-скромно с две победи и загуба в третия мач срещу Холгер Руне. Но както вече споменахме, Григор ще даде всичко от себе си на клей в Мадрид. Именно в маями той постигна три поредни победи срещу опоненти от топ 10, което не се беше случвало от 2017 година. По пътя напред може да се изправи срещу много сериозни опоненти, които също залагат много на този турнир.

Може да има възможност за реванш със Синер заради последната загуба от него. Даниил Медведев също е вариант, Алкарас е в Маями, Циципас, Зверев, Рубльов. Просто ще е много интензивноКак ще се представи там?- Той ще започне от втори кръг, като най-вероятно ще се изправи срещу Ханфман в него.

Очакваме да победи. – След това в третия кръг очакваме да се изправи срещу Манарино, който също не би трябвало да е проблем за Григор.- Четвъртият кръг също би трябвало да е сравнително лек, независимо срещу кой ще излезе. – На четвърт финала обаче е изключително вероятно да се изправи именно срещу Якуб Синер.

– Ако успее да премине през него, той ще се изправи на полуфинал и на финал срещу някой от играчите, които вече изброихме. Съвсем комфортно и обективно можем да предположим, че той ще направи по-дълъг рън в Маями. Има ли сили за нещо повече? Определено не е бил в по-добра форма от години.

Определено изглежда психически подготвен. Защото именно психиката е това, което го спъва в повечето случаи. Физически и като техника той може да се изправи срещу всеки един тенисист и има инструментите, с които да го победи. Вече го е доказвал многократно.

Проблемът е в постоянството. След Маями, през май месец ще можем да го гледаме в Рим и в Париж. Като особено в Париж в голяма степен ще видим повторение на сегашния турнир в Маями. Като участници, като потенциални сблъсъци и шансове за Григор.

Нашето предположение е, че Гришо ще успее да направи фурор на поне едно от тези две места. Или ако не предположение, то поне е нашето желание. Ще следим неотлъчно всяка негова изява.

Menu Title