Агентът на Шарапова: Наказанието й даде шанс за трета кариера

18 Апр., 2017
320 преглеждания

 

Агентът на Шарапова: Наказанието й даде шанс за трета кариера

Агентът на Шарапова: Наказанието й даде шанс за трета кариера

Агентът на Шарапова: Наказанието й даде шанс за трета кариера

Агентът на Шарапова: Наказанието й даде шанс за трета кариера Свързани играчи
Мария ШараповаТагове
мария шарапова шарапова допинг 18-04-2017 09:23 | Николай Драганов Драганов Агентът на Мария Шарапова Макс Айзенбъд обяви, че най-вероятно тя ще направи всичко възможно да остане на корта до Олимпийските игри в Токио през 2020 година. В интервю за CNN Sport Айзенбъд коментира, че това една ли е щяло да бъде цел на Мария, ако тя не е била наказана да не играе тенис за 15 месеца. „Ако не се беше случило това наказание, най-вероятно това щеше да бъде последната и година. Сега обаче мисля, че тя ще играе до Токио, ако е здрава“, коентира Айзенбъд.

Той уточни, че почивката се е отразила позитивно на Шарапова в чисто физически смисъл. Бившата №1 е страдала от много контузии преди година, но сега е напълно здрава. „Тялото и беше в лоша форма. През първите шест месеца определено се нуждаше от почивка“, призна агентът на рускинята, според когото наказанието и е дало шанс за „трета кариера“.

„Преди операцията в рамото, след операцията и сега. Гледах тренировките и през миналата седмица и си помислих – не е за вярване колко мотивирана и добра е“, добави Айзенбъд. Заради липсата на ранкинг Шарапова се нуждае от „уайлдкард“, за да участва в големите турнири. Тя вече получи покани за надпреварата в Щутгарт, както и за тези в Рим и Мадрид.

Агентът на Шарапова потвърди, че интерес има от най-различни турнири по целия свят. „Всеки един WTA турнир се свърза с мен, всеки един“, настоя той. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title