Бушар: Шарапова е измамница и не трябва да играе тенис повече

27 Апр., 2017
301 преглеждания

 

Бушар: Шарапова е измамница и не трябва да играе тенис повече

Бушар: Шарапова е измамница и не трябва да играе тенис повече

Бушар: Шарапова е измамница и не трябва да играе тенис повече

Бушар: Шарапова е измамница и не трябва да играе тенис повече Свързани играчи

Мария Шарапова Южени Бушар Тагове
бушар шарапова 27-04-2017 09:38 | Николай Драганов Драганов Мария Шарапова е „измамница“ и би трябвало да и бъде забранено до живот да играе тенис, заяви финалистката от Уимбълдън 2014 Южени Бушар. Снощи рускинята се завърна успешно на корта след 15-месечно наказание заради употреба на забранената субстанция „мелдоний“, която беше включена в забранителния списък през 2016 година. „Тя е измамница и не мисля, че един измамник в който и да било спорт трябва да бъде допускан да практикува този спорт отново“, коментира канадката. „Това не е честно спрямо останалите играчи, които правят нещата по правилния начин и не лъжат“, добави тя.

23-годишната Бушар, която в момента се намира под №59 коментира още, че е категорично несъгласна с действията на WTA. „Мисля, че федерацията изпраща погрешно послание към всички деца: мамете и после се завърнете, ние ще ви посрещнем с отворени обятия. Не мисля, че това е правилно и Шарапова няма да е сред хората, от които ще се интересувам повече“. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Istanbul CupКатегория: ДругМясто на провеждане: ИстанбулНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Porsche Grand PrixКатегория: ДругМясто на провеждане: Щутгарт, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: $710,900Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Hungarian OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: БудапещаНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Barcelona OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Барселона, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €2,604,340Official Website | Livescore

Menu Title