Монфис отсвири журналистите, извини се в Туитър

9 май, 2017
422 преглеждания

 

Монфис отсвири журналистите, извини се в Туитър

Монфис отсвири журналистите, извини се в Туитър

Монфис отсвири журналистите, извини се в Туитър

Монфис отсвири журналистите, извини се в Туитър Свързани новини
Симон и Монфис изиграха луд мач с нулиСвързани турнири Mutua Madrid OpenСвързани играчи Гаел МонфисТагове
монфис гаел монфис мадрид 09-05-2017 10:48 | Николай Драганов Драганов Няколко журналисти очакваха Гаел Монфис след странния му мач срещу Жил Симон, загубен с 0:6, 6:0, 6:7(0) в първи кръг на „Мастърс“ турнира в Мадрид. Монфис водеше с 3:0 в третия сет, но не успя да задържи подаването си при 5:4, а след това изгуби тайбрека на нула. Загубилият французин се появи само за секунди пред медиите и заяви: „Не искам да говоря. Съжалявам, но съм твърде ядосан.

Не мога“. По-късно в Туитър световният №16 все пак се извини за действията си, които се считат за неуважение към журналистите и феновете. „Бих искал да се извиня на журналистите в Мадрид за тази кратка пресконференция. Изключително съм разочарован от представянето си и не чувствах, че мога да говоря в този момент.

Надявам се да ви видя отново скоро. Благодаря ви за разбирането“, написан Монфис. Той ще пропусне турнира в Рим и ще завърне на корта за „Ролан Гарос“. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Mutua Madrid Open 2017 1 2 3

Григор Димитров

10-05-2017 21:00

Иво Карлович

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title