Григор потроши зрелищно ракетата си (видео)

16 май, 2017
365 преглеждания

 

Григор потроши зрелищно ракетата си (видео)

Григор потроши зрелищно ракетата си (видео)

Григор потроши зрелищно ракетата си (видео)

Григор потроши зрелищно ракетата си (видео) Свързани играчи
Григор ДимитровТагове Григор Димитров 16-05-2017 12:21 | Tennis24.bg Часове преди да навърши 26 години, Григор Димитров претърпя драматична загуба с 1:2 сета от Хуан Мартин дел Потро на старта на „Мастърс 1000” турнира в Рим (6:3, 2:6, 3:6). В края на третата част Димитров стигна до точка за пробив (при 3:3 гейма), но не успя да се възползва от нея. В следващия гейм българинът беше пробит, което в последствие му коства и мача.

В изблик на гняв от допуснатия пробив Григор Димитров зрелищно строши ракетата си, напомняйки с реакцията си за финала в Истанбул миналата година. Следващият турнир, на който ще видим в игра Димитров е Откритото първенство на Франция – „Ролан Гарос”, което започва в края на месеца. През последните три години българинът отпада на старта в Париж. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title