Коджабашев взе реванш за Рио на световното

17 май, 2017
354 преглеждания

 

Коджабашев взе реванш за Рио на световното

Коджабашев взе реванш за Рио на световното

Коджабашев взе реванш за Рио на световното

Коджабашев взе реванш за Рио на световното Тагове

тенис на маса пара денислав коджабашев йордан митев 17-05-2017 21:52 | Любомир Тодоров Денислав Коджабашев записа победа на Световното пара отборно първенство по тенис на маса, клас 10, в Братислава, но съставът на България отстъпи на Австрия с 1-2. Коджабашев взе реванш за загубата си на четвъртфинала на Паралимпиадата в Рио де Жанейро от Кристиян Гардош и го надигра с 3-1 гейма (10, 6, -4, 11). „Играх нормално днес и съм щастлив да спечеля с 3-1, след като загубих от него с 2-3 миналата година в Рио. Най-важни за моята победа бяха добрият сервис и посрещане, а и Кристиан направи много лесни грешки“, коментира Денислав пред сайта на ITTF.

Преди това на двойки Гардош и Густав Вайсенхофер се наложиха с 3-0 над Коджабашев и Йордан Митев. В решителния трети двубой Вайсенхофер победи Митев с 3-0. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title