Джон Иснър с първи успех на клей над играч от Топ 10

18 май, 2017
382 преглеждания

 

Джон Иснър с първи успех на клей над играч от Топ 10

Джон Иснър с първи успех на клей над играч от Топ 10

Джон Иснър с първи успех на клей над играч от Топ 10

Джон Иснър с първи успех на клей над играч от Топ 10 Свързани новини

Джокович записа шеста победа над Баутиста Агут Саша Зверев смълча Вечния град Свързани турнири Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи
Стан Вавринка Джон Иснър Тагове
Джон Иснър Стан Вавринка Рим 18-05-2017 19:51 | Станко Димов Джон Иснър продължава с да впечатлява с представянето си на „Мастърс 1000” турнира в Рим. Американецът се класира за четвъртфинал, след като победи третия поставен Стан Вавринка със 7:6 (1), 6:4. Това беше четвърти дуел между двамата, а Иснър записа трета последователна победа над този опонент (3:1). За американеца това беше първа победа в Тура над играч от Топ 10 на клей.

Предишните му два подобни успеха бяха от сезон 2012 срещу Роджър Федерер и Жо-Вилфред Цонга, но бяха записани в двубои за Купа „Дейвис”. От началото на седмицата Иснър сервира на високо ниво, като е записал общо 72 аса в три мача, допускайки да бъде пробит само веднъж. Иснър продължава и в надпреварата на двойки, където в тандем със сънародника си Джак Сок са на четвъртфинал. От своя страна Вавринка регистрира изключително разочароващ сезон на клей, в който до момента шампионът от „Ролан Гарос” 2015 има 2 победи и 3 загуби.

Следващият съперник на Иснър в Рим ще бъде Марин Чилич, който се намира в отлична форма на клей и преди няколко седмици спечели титлата в Истанбул (на финала победи Раонич). В преките двубои Чилич води с 6:1 победи на Иснър. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title