Шампионът Мъри продължава без загубен сет

5 Юли, 2017
297 преглеждания

 

Шампионът Мъри продължава без загубен сет

Шампионът Мъри продължава без загубен сет

Шампионът Мъри продължава без загубен сет

Световният номер едно Анди Мъри продължава без загубен сет защитата на титлата си от Уимбълдън.На централния корт на „Ол Инглънд клъб“ британецът победи Джъстин Браун от Германия с 6:3, 6:2, 6:2 за малко повече от час и половина игра. Той продължава с едва 14 загубени гейма в третия кръг.Мъри доминираше в срещата, която на моменти приличаше на демонстративен двубой, благодарение на нестандартната игра ва Браун, който излизаше на мрежата или опитваше къси топки при всяка възможност.

Някаква що-годе интрига имаше само в първия сет до момента, когато двукратният олимпийски шампион проби за 5:3.До края на срещата всичко се разви под контрола на 30-годишния шотландец. Анди, който на моменти накуцваше, направи по два брейка в следващите части. В заключителния гейм Мъри поведе с 40:15 и реализира втория си мачбол, след като Браун се опита да направи къса топка от ретура.

Водачът в схемата завърши с 31 печеливши удари – един повече от уинърите на 32-годишния германец от ямайски произход. Но при непредизвиканите грешки Мъри направо само 5 (2 двойни) срещу 28 на съперника.Следващият опонент на сър Анди е №28 в схемата Фабио Фонини. Италианецът се справи с чешкия левичар Иржи Весели след 7:6(3), 6:4, 6:2.

Menu Title