Огромен интерес към DIEMA XTRA Sofia Open

11 Ян., 2018
355 преглеждания

 

Огромен интерес към DIEMA XTRA Sofia Open

Огромен интерес към DIEMA XTRA Sofia Open

Огромен интерес към DIEMA XTRA Sofia Open

Огромен е интересът към големия тенис турнир DIEMA XTRA Sofia Open, който ще се проведе в „Арена Армеец“ от 4 до 11 февруари. Точно един месец преди финала на надпреварата от сериите АТП 250 останаха свободни само 30% от капацитета на залата за решителната битка за трофея. Григор Димитров се завръща в България, амбициран да спечели още една титла с помощта на екзалтираната българска публика, на която благодари за изключителната подкрепа при завоюването на трофея през 2017 г.70% от билетите за финалния ден на DIEMA XTRA Sofia Open 11 февруари (неделя) вече са изкупени.

Разпродаден е и над 60% от капацитета за полуфиналните сблъсъци на 10 февруари (събота). Очакващите нов голям празник фенове показват много сериозен интерес и към сблъсъците от ¼-финалната фаза на 9 февруари (петък) – за деня са останали свободни малко над 50% от капацитета. Много добро е търсенето и на седмичните билети за всички дни от 4 до 11 февруари. При закупуването им феновете получават над 30% по-добра цена от индивидуалното закупуването на билети за всички състезателни дни.

Генерално има ръст от 20% на закупените билети спрямо същия период миналата година, когато впоследствие българските фенове пълниха „Арена Армеец“ до краен предел и впечатлиха света на тениса с посещаемостта за турнир от сериите АТП 250.Билети може да купите онлайн от eventim.bg и в мрежата в цялата страна – на касата на „Арена Армеец“, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е генерален спонсор на третото издание на Sofia Open.

Основни спонсори на турнира са Emirates и Dubai Duty Free. Официален спонсор е „ЕКО България“. Предстои да бъдат обявени още ключови партньорства.„Благодаря на фантастичните български фенове за огромния интерес.

Имаме и много солидни партньори. Заедно ние изграждаме основите за бъдещето. Всичко с организацията е на професионално ниво и ни очаква истински празник за тениса“, заяви турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами.

Menu Title