Кербер нокаутира Шарапова

20 Ян., 2018
324 преглеждания

 

Кербер нокаутира Шарапова

Кербер нокаутира Шарапова

Кербер нокаутира Шарапова

Ангелик Кербер се класира за осминафиналите на Australian Open след убедителна победа над Мария Шарапова. Въпреки очакванията за оспорван двубой, шампионката от 2016 се наложи над рускинята с убедителното 6:1, 6:3 след малко повече от час игра. Германката доминираше през целия двубой, като не остави никакви шансове на своята съперничка да поеме инициативата. Кербер започна повече от солидно, пробивайки още в откриващия гейм на мача, а впоследствие затвърди преднината си за 2:0.

Германката продължи да диктува събитията на корта и след нови два пробива затвори първия сет с категоричното 6:1.Вторият сет отново започна с предимство за 16-та в света Кербер, която поведе с 2:0 след ранен пробив. Този път обаче Шарапова успя да отговори и да изравни.След няколко равностойни гейма, в осмия Кербер взе ново предимство, повеждайки с 5:3, а след това затвори мача на свой сервис.

На осминафиналите бившата номер 1 ще срещне победителката от двубоя между Агнешка Радванска (Полша) и Сие Су-Уей (Тайван).

Menu Title