Мирза Башич сбъдна детската си мечта (видео)

10 Февр., 2018
417 преглеждания

 

Мирза Башич сбъдна детската си мечта (видео)

Мирза Башич сбъдна детската си мечта (видео)

Мирза Башич сбъдна детската си мечта (видео)

Пресконференция на Мирза Башич след победата с 2:0 сета над Стан Вавринка: – Поздравления за победата. Какъв е коментарът ти за двубоя?- Благодаря на всички, че дойдохте. Мисля, че изиграх наистина много добър мач и записах една от най-големите победи в кариерата ми.

Сервирах на много високо ниво, особено в първия сет. Във втория сет загубих подаването си, той успя да вземе предимство, но в същото време запазих концентрация и успях да върна пробива. Като цяло мисля, че направих много добър двубой днес. – Следващият ти съперник притежава страхотен сервис.

Каква ще бъде стратегията ти за двубоя?- Мисля, че ще трябва да правя добри ретури, просто е (смее се). Знам, че той е много добър играч, със страхотен начален удар. Трябва да запазя концентрация при ретур, но в същото време да бъда солиден когато сервирам.

Знам, че ще правим бързи точки утре, трябва да запазя концентрация. – Завършил си медицинско училище. – Да, но сега се концентрирам изцяло върху кариерата си на корта. От малък мечтая да бъда в Топ 100 на света.

С победата си днес ще пробия в Топ 100, за което съм много щастлив, но утре ми предстои нов двубои, за който трябва да мисля.

Menu Title