Нишикори намира формата си

15 Февр., 2018
356 преглеждания

 

Нишикори намира формата си

Нишикори намира формата си

Нишикори намира формата си

Кей Нишикори се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове в Ню Йорк. Бившият №4 в света, който наскоро се завърна на корта след операция на китката на дясната ръка, се наложи с 6:2, 6:4 над Евгени Донской. Двубоят продължи едва 65 минути, а Нишикори се отличи с невероятна ефективност при сервис – 84%. „Сервирах наистина много добре, особено във втория сет.

Започнах да намирам познатия ритъм. Днес всичко за мен се получи по план. Бях агресивен когато трябваше. С всеки мач си подобрявам формата.

Мисля, че днешният двубой беше един от най-добрите ми“, коментира Нишикори. В следващия кръг Нишикори ще се изправи срещу Раду Албот, който отстрани надеждата на домакините Джон Иснър със 7:6 (5), 3:6, 6:3. „Всеки знае, че Джон притежава най-добрия начален удар в тура. Изключително трудно е да върнеш неговия сервис в корта.

Просто не знаеш как да реагираш на такъв начален удар“, коментира Албот. Иснър приключи двубоя с 28 аса, но и те не му помогнаха да остане в турнира. За четвъртфиналите се класира и четвъртият поставен Адриан Манарино, чийто опонент Петер Гойовчик се отказа в третия сет заради контузия.

Menu Title