Тежък жребий за Григор Димитров в Куинс

16 юни, 2018
372 преглеждания

 

Тежък жребий за Григор Димитров в Куинс

Тежък жребий за Григор Димитров в Куинс

Тежък жребий за Григор Димитров в Куинс

Григор Димитров научи името на първия си съперник на турнира на тревни кортове в Куинс Клъб. Българинът е поставен под №2 и на старта ще премери сили с представителя на Босна и Херцеговина Дамир Джумхур. При победа във втория кръг Димитров ще играе с бившия №1 Новак Джокович или тенисист от квалификациите. В тази част на схемата попадна и Томаш Бердих, с когото Григор може да играе на четвъртфиналите.

На полуфиналите пък евентуални съперници, според позициите им в ранглистата, са Джак Сок или Кевин Андерсън. Припомняме, че Григор Димитров е шампион от турнира в Куинс през сезон 2014. Водач в схемата е финалистът от миналата година Марин Чилич, който на старта ще играе с Фернандо Вердаско. В Куинс на корта ще се завърне и Анди Мъри, който в първия си мач за сезона ще играе с Ник Кириос!

Двамата попаднаха в горната половина на схемата.В последния момент участие от турнира в Куинс декларираха Рафаел Надал и Хуан Мартин дел Потро, които изтъкнаха като основен мотив за решението си натрупаната умора.

Menu Title