Григор Димитров шести поставен на Уимбълдън

27 юни, 2018
343 преглеждания

 

Григор Димитров шести поставен на Уимбълдън

Григор Димитров шести поставен на Уимбълдън

Григор Димитров шести поставен на Уимбълдън

Григор Димитров ще бъде поставен под №6 на започващия в понеделник трети за сезона турнир от Големия шлем – Уимбълдън. Българинът е с такава позиция и в ранглистата на АТП. Прави впечатление, че поставен под №1 ще бъде световният №2 Роджър Федерер. Негов подгласник – Рафаел Надал.

Марин Чилич, който е №5 в света, ще бъде трети в схемата на Уимбълдън. Хърватинът миналата година игра на финал в Куинс Клъб и на Уимбълдън, като отстъпи в двубоите за трофеите съответно пред Фелисиано Лопес и Роджър Федерер. №4 и №5 в схемата в Лондон ще бъдат Александър Зверев и Хуан Мартин дел Потро.Припомняме, че Уимбълдън е единственият турнир от Шлема, в който организаторите имат собствена формула за определянето на реда на поставените в схемата, като наблягат на представянето на тенисистите на тревна настилка в последните две години.

Както вече съобщихме, при дамите голямата новина е свързана със Серина Уилямс, която намира място сред поставените, въпреки, че към днешна дата е №183 в света. Американката ще играе на Ол Ингланд Клъб под №25 в света. Вижте всички поставени в схемата при мъжете и жените.

Menu Title