Сабаленка продължава да впечатлява

27 Сеп., 2018
253 преглеждания

 

Сабаленка продължава да впечатлява

Сабаленка продължава да впечатлява

Сабаленка продължава да впечатлява

Световната №20 Арина Сабаленка се класира за полуфиналите на втори последователен турнир от категория WTA Premier 5, след като победи Доминика Цибулкова със 7:5, 6:3 на надпреварата в Ухан. „Толкова съм щастлива, че съм полуфиналистка на този страхотен турнир. Винаги ми е доставяло удоволствие да играя в Китай“, каза Сабаленка в интервюто на корта. След това на пресконференция добави: „Не знам защо.

Вероятно пърженият ориз ми дава сила на корта“. „Не беше никак лесно, защото тя се движи отлично и успява да връща много топки. Поставяше ме под напрежение. Понякога това ми се отразяваше добре, друг път не.

В крайна сметка спечелих двубоя, което ме прави щастлива“. Шампионката от турнира в Кънектикът се представя впечатляващо в последните месеци, достигайки до полуфиналите в Синсинати и втората седмица на US Open. В спор за място на финала Сабаленка ще срещне единствената оцеляла от поставените – Ашли Барти. „Играх срещу нея на Australian Open.

Направихме добър мач. Очаквах с нетърпение следващата ни среща. Тя е страхотна. Бих казала, че е непредвидима тенисистка, защото използва слайс, прехвърлящи удари, въртеливи топки.

Няма да бъде лесно, разбира се, това е полуфинал“, добави Сабаленка.

Menu Title