Перфектно завръщане на Григор Димитров

23 Мар., 2019
284 преглеждания

 

Перфектно завръщане на Григор Димитров

Перфектно завръщане на Григор Димитров

Перфектно завръщане на Григор Димитров

Григор Димитров се завърна по страхотен начин в АТП тура. Най-добрият български тенисист надви с 2:0 сета ветерана от Испания Фелисиано Лопес, в отделните части 6:1, 6:3 след точно един час игра. Българинът изигра перфектен двубой, в който не показа почти никакви слабости. Димитров осъществи по два пробива в два сета, като в същото време не загуби нито веднъж подаването си.

В спор за място на осминафиналите бившият №3 в ранглистата ще срещне австралиеца Джордан Томпсън, който постигна изненадващо категоричен успех срещу руснака Карен Хачанов – 6:2, 6:3. Това беше шести сблъсък между Димитров и Лопес, като българинът вече води с 4-2 победи. Припомняме, че в Маями Димитров играе едва третия си турнир за годината. През януари той достигна до четвъртфиналите в Бризбън и осминафиналите на Australian Open.

Заради контузия в рамото, Димитров пропусна три турнира – в Ротердам, Акапулко и Индиън Уелс. РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ Dimitrov has packed his bag of tricks#MiamiOpen @GrigorDimitrov pic.twitter.com/dfQCHugHUl — Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2019

Menu Title