Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023

6 Ное., 2023
31 преглеждания

 

Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023

Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023

Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023

Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на тенис турнира Sofia Open 2023. Обичаният актьор ще бъде водещ на програмата в зала „Арена София“ във всички пет дни от основната схема на надпреварата от категория АТР 250 от вторник до събота (7-11 ноември).Той ще влезе в ролята си на глас на най-престижния български турнир още тази вечер по време на партито на играчите в столичния Astoria Grand Hotel.Освен актьор Владо Михайлов е певец и автор на песни.

Той е победителят в 11-ия сезон на музикалното шоу „Като две капки вода“, в който постави рекорд по подкрепа от зрителите.Познат е като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и „Сленг“, участвал в Евровизия с Equinox и Кристиан Костов. Редовно се изявява и като гост с P.

I.F. Има множество награди за музика, сред които „Група на годината“, „Песен на годината“ и др.Снима като актьор от 2004 г.

насам. Участвал е в повече от 70 наши и чужди продукции, редом с имена като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Познат от филми като „Възвишение“ и в главната роля на най-гледания сериал в българския ТВ ефир – „Братя“.Владо е една от звездите на мюзикъла в България с ролите си на Фантома във „Фантомът на операта“, Сам в „Мамма миа“, Юда в „Исус Христос Суперзвезда“, Жан Валжан в „Клетниците“.

На театралната сцена с Йоанна Темелкова играят „Аз и ти, преди ние“ пред пълни зали в страната.

Menu Title