Стотици деца взеха автографи от двойката ни тенисисти

10 Ное., 2023
41 преглеждания

 

Стотици деца взеха автографи от двойката ни тенисисти

Стотици деца взеха автографи от двойката ни тенисисти

Стотици деца взеха автографи от двойката ни тенисисти

Янаки Милев и Пьотр Нестеров направиха фурор и извън корта. След като за втора поредна година тенисистите играха четвъртфинал на двойки на Sofia Open и бяха на крачка от топ 4, те бяха атакувани от стотици фенове за селфита и автографи. Това се случи на планирана среща с привърженици в „Арена София“.Зоната за детски тенис, изградена в коридорите на залата, бе залята от стотици желаещи да се срещнат със своите любимци.

Малки и големи се наредиха на опашка, за да се срещнат с Янаки и Пьотр и да им споделят отличните си впечатления от представянето им през последните дни.Всеки един от присъстващите се сдоби с официалната програма на турнира от ATP 250, подписана от двамата, след което се наредиха за групова снимка, която обаче не успя да побере всички присъстващи. Наложи се тя да бъде направена на няколко етапа. В настаналата еуфория едно от децата дори си забрави телефона при играчите.

В края на инициативата тенисистите бяха тези, които благодариха на децата за присъствието и подкрепата им в последните дни.„Забравихме за мача и негативните емоции – сподели Пьотр ден след поражението с тайбрек на четвъртфинал. – Всички дечица, дошли за автографи, много ме зарадваха. Не очаквах такъв голям интерес.

Казаха ми, че сме много добри и сме шампиони в техните очи. Всички негативни емоции се изпариха. Много благодарим на организаторите, защото емоцията бе много приятна.“На свой ред Янаки допълни с усмивка своя приятел и съотборник: „Не очаквах толкова много хора да дойдат.

Когато видим, че има толкова много деца и възрастни, това ни изпълва с увереност да продължавам напред и да се боря. Няма по-хубави чувства от тези, които изпитах през последната седмица.“

Menu Title