Четири от най-добрите слотове от Hacksaw Gaming

6 Дек., 2023
31 преглеждания

 

Четири от най-добрите слотове от Hacksaw Gaming

Четири от най-добрите слотове от Hacksaw Gaming

Четири от най-добрите слотове от Hacksaw Gaming

Базираната в Малта компания Hacksaw Gaming разработва слот машини от 2017 г. насам. По-долу са представени най-добрите слотове от нейната игрална гама.BloodthirstВидеослотът Bloodthirst е посветен на вампирския жанр.

Машината е пусната на пазара през 2023 г. Нивото ѝ на вариативност е на висока позиция, а теоретичната ѝ възвръщаемост за комарджиите е 96,35%. Онлайн казино България организират специални турнири за този слот.Размерът на максималната печалба в рамките на една ротация достига 1 милион игрални монети.

Печелившите комбинации в играта могат да се формират на 10 фиксирани печеливши линии, а на едно завъртане играчът може да заложи от 0,10 до 100 монети.Игралното поле включва 4 реда и 5 барабана. Иконите могат да създават печеливши комбинации от 3 или повече фигури. Изключение прави уайлд символът, който носи печалба само при комбинация от 5 такива икони.

Евтините символи в играта са:Икони на карти за игра от 10 до А;Зелен вампир;Момиче вампир.Те носят от 10 до 600 монети в комбинации с награди. Среднопечелившите символи са: Син вампир и Върколак, които носят от 200 до 1000 монети. Най-печелившата пиктограма, наричана още уайлд символ, е представена под формата на звезда.

Тя дава максималната линейна печалба от 2000 монети.Слотът има и следните допълнителни функции: Безплатни завъртания, Wild символ, Символ Scatter, Подредени икони, Разширяващи се символи.StormforgedСлот машината Stormforged е посветена на скандинавските воини викингите. Тя също е представена на обществеността през 2023 г.

Този слот се отличава с висока степен на разсейване, а теоретичната му възвръщаемост достига 96,43%.Можете да залагате между 0,10 и 100 монети на игра. В рамките на едно завъртане комарджията може да откъсне резултат до 1 250 000 кредита. Линиите, според които могат да се определят комбинациите с награди, са 14 броя.

Игралната зона се състои от 5 барабана, разположени на четирите реда.Бонус опциите на машината са:Складирани и разширяващи се символи;Scatter и Wild;Безплатни свитъци.Нискотарифните икони са под формата на: Уолт, Лейди, Сандък, Крал, Асо. Те дават от 10 до 600 монети.

Среднопечелившите икони са: Мечове, Брадва, Шлем, Овен, Гарван, Вълк.Те носят от 50 до 5 000 кредита. Най-доходоносните символи, които могат да донесат 10 000 монети в комбинация от 5 такива икони, са Wild и Scatter, представени под формата на:Сребърна монета;Ръката на Суртур;Мечът на Стърдж;Прокълнати морета.Видео слотът Cursed Seas е посветен на пиратския жанр.

Датата на пускане на играта е през 2023 г. Размерът на най-голямата печалба, която играчът може да получи за едно завъртане, достига 1 250 000 кредита.При едно завъртане можете да залагате от 0,10 до 100 монети. Игралното поле има 4 реда и 5 барабана.

Печелившите комбинации се създават чрез 26 фиксирани посоки. Дисперсията на машината е средна, а коефициентът ѝ на възвръщаемост е 96,33%.Евтините икони тук са направени под формата на: Котва, Компас, Флаг, Пистолет, Череп. Те могат да носят от 10 до 150 монети.

Иконите със средна печалба са: Пират с червена лента на ръката, Момиче, Скелет на пират, Мъж.Те дават от 50 до 1 000 монети. Най-печеливш е Scatter-символът, който носи 5 000 монети, но само в комбинация от 5 такива икони. Той е отговорен и за активирането на кръговете с безплатни свитъци.

Окото на пандатаТози слот, разработен през 2023 г., принадлежи към жанра на храната. За едно завъртане тук можете да спечелите до 1 000 000 кредита. Минималният залог, който играчът може да направи при едно завъртане, е 0,10 монети, а размерът на най-големия залог е ограничен до 100 монети.

Игралната зона се състои от 5 реда и 5 барабана. Печелившите комбинации могат да се образуват в 27 посоки. Машината се отличава с висока волатилност, а теоретичният ѝ процент на изплащане се равнява на 96,34%.Бюджетните икони са икони на карти от 10 до А, които носят 10, 30 или 100 монети.

Иконите със средна цена са:Сладолед;Коктейл: Коктейл, който се предлага на потребителите в България;Пържени картофи;Бургер.Те дават от 50 до 1 000 кредита. Най-ценна е иконата Панда, която също носи до 1000 монети, но е отговорна и за активирането на бонус опцията, а именно безплатни завъртания с множител на печалбата.

Menu Title