Илиян Радулов в топ 10 на младите спортисти за 2023

28 Дек., 2023
38 преглеждания

 

Илиян Радулов в топ 10 на младите спортисти за 2023

Илиян Радулов в топ 10 на младите спортисти за 2023

Илиян Радулов в топ 10 на младите спортисти за 2023

Илиян Радулов попадна в топ 10 на младите спортисти в България до 19 г., който организира за 12-а година единственият сайт за детско-юношески спорт Viasport.bg. Европейските шампионки до 18 г.

пък са в топ 3 на отборите. В гласуването, проведено от 7-и до 17-и декември, се включиха 84-има спортни журналисти от национални и регионални медии, дори и от чужбина. По традиция Viasport.bg ще награди 10-те получили най-много гласове в допитването спортисти до 19 г.

, както и Отбор №1, и Треньор №1 при подрастващите. Церемонията по награждаване ще се проведе на 6-и януари 2024 г. (събота) от 12.00 ч.

в театралната зала на частно училище „Свети Георги“ в София и ще бъде предавана на живо от Sportal.bg. Гласове в допитването получиха общо 47 спортисти, 6 отбори и 6 треньори на подрастващи. Ето и 10-те спортисти, които получиха най-много гласове в анкетата, по азбучен ред: Белослава Кръстева – шахматБожидар Саръбоюков – лека атлетикаИлиян Радулов – тенисКалина Бояджиева – таекуондо и кикбоксКарлос Насар – вдигане на тежестиНикола Цолов – моторни спортовеПетър Мицин – плуванеРадослав Росенов – боксСимеон Николов – волейболСтилияна Николова – художествена гимнастика Топ 3 на отборите с най-много гласове, по азбучен ред: Волейбол – национален отбор за юноши под 17 г.

Волейбол – национален отбор за младежи под 19 г.Тенис – национален отбор за девойки до 18 г. Топ 3 на треньорите с най-много гласове, по азбучен ред: Десислава Величкова – волейболМирослав Живков – волейболНиколай Вакареев – плуване Кои са победителите и как се нареждат останалите ще стане ясно на самата церемония по награждаването. На нея са поканени всички ръководни органи в българския спорт, бивши и настоящи спортисти, представители на федерациите и други.

Пълна статистика от предходните класации може да намерите в специалния сайт, посветен на анкетата – mladsportist.viasport.bg И тази година церемонията се организира от Фрий Медиа Груп със съдействието на Дънди Прешъс Металс, фитнеси Пулс, издателство Премиум букс, спа хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня, хотел „Скалите“ в Белоградчик, трапезна вода „Проспорт 10“, V.L.

catering, художничката Неда Начева, IVAR Group Consulting, Entrada Group и други.

Menu Title