Григор Димитров на корта в сряда (програма)

10 Апр., 2024
14 преглеждания

 

Григор Димитров на корта в сряда (програма)

Григор Димитров на корта в сряда (програма)

Григор Димитров на корта в сряда (програма)

Григор Димитров ще изиграе в днешния ден мача си от втория кръг на турнира от сериите АТР Мастърс 1000 на клей в Монте Карло.Съперник на поставения под №9 в основната схема роден състезател ще бъде сърбинът Миомир Кецманович, а мачът помежду им ще закрие програмата на „Корта на принцовете“ в Княжеството, което означава, че ще започне в късния следобед. Преди това програмата, която стартира в 12:00 ч. българско време, предвижда още три срещи.

ПРОГРАМАТА ЗА ДЕНЯ ВИЖТЕ ТУК!До този момент Гришо и Кецманович са срещали само веднъж – през 2021 година на твърдите кортове в Акапулко, Мексико, където българинът печели убедително с 6:4, 6:2.Ако Димитров отново успее да се справи със съпротивата на 66-ия в света сърбин, във фазата на осминафиналите го очаква дуел срещу някой измежду поставеният под №7 Холгер Руне и индиеца Сумит Нагал.Припомняме ви, че в първия си двубой в Монте Карло преди два дни Григор надигра в два сета представителя на домакините Валентин Вашро – 7:5, 6:2.

В същото време пък вчера Миомир Кецманович се справи с шампиона от Маракеш през миналата седмица и бивш №6 в света Матео Беретини с 6:3, 6:1.

Menu Title