Предстои 20-ото издание на Амбинор къп

24 Апр., 2024
11 преглеждания

 

Предстои 20-ото издание на Амбинор къп

Предстои 20-ото издание на Амбинор къп

Предстои 20-ото издание на Амбинор къп

От 5 до 11 май т.г. на кортовете на ТК „Левски“, приемник на първия български тенис клуб у нас, основан през далечната 1911 г. – Български тенис клуб /БТК/, ще се проведе турнира за мъже Ambinor Cup.

Надпреварата е част от календара на Българска федерация по тенис. Този турнир вече за 20-и път е спонсориран от един от големите радетели на любимия ни спорт Петър Велев и неговата фирма. В новата история на тениса у нас няма друг клуб, като „Левски-София“, който да поддържа такава дълголетна традиция на състезание с награден паричен фонд. Тенисисти от цялата страна и особено по-младите ще могат да премерят сили в този първи за сезона турнир на открито за мъже.

ТК „Левски“ ще се радва да приветства всички журналисти, интересуващи се от тенис, на пресконференцията за Ambinor Cup на 25 април /четвъртък/ от 11.00 ч. в барчето на тенис комплекса. Колегите ще получат и комплекти от витамини и други тонизиращи продукти с марката „Екофарм“, за да бъдат още по-убедителни и те в изявите си на тенис корта.

Повече информация можете да получите от г-н Борислав Борисов, управител на тенис клуба, тел. 0888 97 34 60, tennislevski@gmail.com.

Menu Title