Димитров с кошмарен жребий в Италия

12 май, 2017
307 преглеждания

 

Димитров с кошмарен жребий в Италия

Димитров с кошмарен жребий в Италия

Димитров с кошмарен жребий в Италия

Димитров с кошмарен жребий в Италия Свързани новини
Хасковският боец Григор – от Мадрид към по-добри Рим, Париж и ЛондонСвързани турнири Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи Григор ДимитровТагове
григор димитров рим дел потро 12-05-2017 20:58 | Любомир Тодоров Жребият за „Мастърс 1000“ турнира в Рим не беше благосклонен за първата ни ракета при мъжете Григор Димитров. Поставеният под №10 българин ще играе в първия кръг с Хуан Мартин дел Потро. Аржентинецът е сред най-неудобните съперници на Гришо, който следващата седмица ще навърши 26 години. Бившият шампион от US Open и олимпийски вицешампион от Рио де Жанейро Дел Потро е спечелил и четирите двубоя срещу хасковлията.

Миналата година, при завръщането на южноамериканеца след дълго лечение на травми, те играха два пъти. Димитров отстъпи в по два сета в Щутгарт на трева и в Стокхолм в зала. До момента двамата никога не са играли на клей. При успех Григор очаква победителя от мача между Кайл Едмънд (Великобритания) и Жоао Соуса (Португалия).

Българинът е в четвъртината на Кей Нишикори и половината на Новак Джокович, който е №2 в схемата. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title