Димитров и Шерцингер са разделени, причината – Шарапова?

14 май, 2017
362 преглеждания

 

Димитров и Шерцингер са разделени, причината - Шарапова?

Димитров и Шерцингер са разделени, причината - Шарапова?

Димитров и Шерцингер са разделени, причината – Шарапова?

Димитров и Шерцингер са разделени, причината – Шарапова? Свързани играчи

Григор Димитров Мария Шарапова Тагове
григор гришо григор димитров никол шерцингер шарапова 14-05-2017 13:06 | Николай Драганов Драганов Григор Димитров и бившата му приятелка и звезда на световния тенис Мария Шарапова демонстрираха изключително приятелски отношения по време на турнира в Мадрид, което веднага създаде предпоставка за редица спекулации. Няколко дни по-късно очакваното развитие е факт – в свой обширен материал британският таблоид The Sun твърди, позовавайки се на свои източници, че Гришо се е разделил със своята настояща любов Никол Шерцингер, а причината е рускинята. Според британското издание и неговите източници, Гришо и Никол не са се виждали от почти два месеца.

„Нещата не вървят добре. Не изглежда вероятно те да оправят нещата“, цитира The Sun своя източник, който според изданието е разговарял с „приятели“ на Никол. Историята му продължава. „Никол е много заета жена, а Григор трябва да пътува много по света заради тенис календара.

Напоследък тя имаше някои лични проблеми, с които трябваше да се справя, а Григор го нямаше, за да я подкрепи. Не, че той е лош човек – той е страхотен – но това не е връзка, която лесно може да бъде поддържана“, твърди източникът на таблоида, който прилага и доста снимки на Гришо и Никол, както и такива от Мадрид, на които Димитров и Шарапова демонстрират близките си отношения. „Те са в почивка. Това се е случвало и преди и са успявали да го преживеят.

Но този път приятелите им са убедени, че е дошъл краят“, пише още изданието, като отново цитира неназования си източник. The Sun припомня, че Григор и Мария бяха заедно две години – от 2013 до 2015 година и подчертава разговорите на ухо и усмивките, които са си разменили в Мадрид преди дни. „Свършено ли е всичко между Григор и Никол“, пита изданието като коментар под водещата си снимка върху новината. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title