Квалификантка първа на четвъртфинал в Рим

18 май, 2017
428 преглеждания

 

Квалификантка първа на четвъртфинал в Рим

Квалификантка първа на четвъртфинал в Рим

Квалификантка първа на четвъртфинал в Рим

Квалификантка първа на четвъртфинал в Рим Свързани новини
Пореден провал за Ангелик КерберСвързани турнири Internazionali BNL d′ItaliaТагове
анет контавейт лучич рим халеп 18-05-2017 13:21 | Любомир Тодоров Тръгналата от квалификациите Анет Контавейт се класира първа и с лекота за четвъртфиналите на тенис турнира в Рим на клей, който е от категория „Премиер 5“. Естонката прегази №16 в схемата Миряна Лучич-Барони от Хърватия с 6:1, 6:1 за 55 минути игра. Вчера тя изхвърли и световната номер едно Ангелик Кербер. В първата част днес за малко повече от четвърт част 21-годишната Контавейт поведе с 5:0 и после лесно затвори сета.

В следващия след 2:1 тя не даде повече гейм на полуфиналистката от Откритото първенство на Австралия. Прибалтийката вкара 58 процента първи сервис, но спечели 81 процента от разиграните точки на първи сервис и 73 на второ подаване. Анет не даде на 35-годишната си опонентка да стигне до точка за пробив. Следващата съперничка на Контавейт се определя в срещата между Симона Халеп от Румъния и Анастасия Павлюченкова от Русия.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title