Шарапова: Няма да искам уайлд кард за Уимбълдън

19 май, 2017
346 преглеждания

 

Шарапова: Няма да искам уайлд кард за Уимбълдън

Шарапова: Няма да искам уайлд кард за Уимбълдън

Шарапова: Няма да искам уайлд кард за Уимбълдън

Шарапова: Няма да искам уайлд кард за Уимбълдън Свързани новини

Шарапова не получи уайлд кард за Ролан Гарос Контузия прекрати участието на Шарапова в Рим И от Уимбълдън щели да отрежат Шарапова за покана Свързани турнири УимбълдънСвързани играчи Мария ШараповаТагове
Мария Шарапова Уимбълдън 19-05-2017 18:02 | Станко Димов Мария Шарапова няма да иска „уайлд кард” за основната схема на Уимбълдън. Новината разкри лично рускинята, която публикува обръщение в официалния си сайт. „Здравейте, Преди няколко месеца получи „уайлд кард” от Бирмингам, един от най-паметните турнири в младежките ми години. Изключително благодарна и развълнувана съм, че отново ще играя там.

След като ранкингът ми се подобри след първите три турнира от завръщането ми, аз ще мога да участвам на квалификациите за Уимбълдън и няма да питам за „уайлд кард” за основната схема. Вече започнах лечение на контузията, която получих преди няколко дни в Рим и възможно най-скоро ще започна подготовка. Мария”.Припомняме, че Шарапова се завърна на корта в Щутгарт, Мадрид и Рим, като и в трите надпревари участва с „уайлд кард”.

От „Ролан Гарос” обявиха през седмицата, че няма да изпратят покана на рускинята и тя няма да участва на най-големия турнир на клей в света, който е печелила два пъти в кариерата си. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title