Експресен Григор Димитров

31 Авг., 2017
297 преглеждания

 

Експресен Григор Димитров

Експресен Григор Димитров

Експресен Григор Димитров

Григор Димитров започна с класически успех участието си на US Open 2017. В двубой от първия кръг, най-добрият български тенисист се наложи с 6:1, 6:4, 6:2 над Вацлав Шафранек (Чехия) след 110 минута игра на „Грандстенд“. По програмата този мач трябваше да се изиграе във вторник, но заради дъжда над Ню Йорк беше преместен с 24 часа. За Григор Димитров време за почивка няма да има.

Още в четвъртък българинът ще трябва да излезе пак на корта, този път за двубоя си от втория кръг. Неговият съперник там ще бъде определен от срещата между Аляз Бедене (Великобритания) и Андрей Рубльов (Русия), които ще премерят сили по-късно тази вечер. Миналата година Димитров достигна до осминафиналите в Ню Йорк, където беше спрян от намиращия се във формата на живота си тогава Анди Мъри. „Никога не е лесно, защото не знаеш какво да очакваш.

Подготвих се максимално добре за този мач, от моя гледна точка бях концентриран във всяко едно разиграване“, каза Димитров в интрвюто на корта. РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

Menu Title