20 точки с Денислав Коджабашев

2 май, 2016
304 преглеждания

 

20 точки с Денислав Коджабашев

20 точки с Денислав Коджабашев

20 точки с Денислав Коджабашев

Състезателят по тенис на маса Денислав Коджабашев е от Варна. Той си осигури още миналата година квота за Паларолимпийските игри в Рио де Жанейро. Левичарят Дени спечели през 2015 г. титлата на параигрите в Сочи и сребърен медал от европейското парапървенство в датския град Вайле.

За всички успехи той получи Спортен Икар за за достойно представяне. Освен това Коджабашев е член и на националния отбор на България и участва на световното първенство в Малайзия. Той е поредният гост в рубриката на Tennis24.bg „20 точки“.

1.Актьор, който искам да ме изиграе във филм: Том Круз2.Никога не пътувам за турнир без: Мотивация и жажда за успех3.Любим град в тура: Виена.

Невероятно място!4.Идол в спорта: Димитър Бербатов, Пламен Константинов, Новак Джокович5.Ако не играех тенис на маса, щях да съм: Преди време се бях насочил към архитектурата, но малкото топче ми промени плановете.

6.Последното място, където бях на почивка: Пампорово7.Последната книга, която прочетох: „Кривата на щастието“ с автор Иво Иванов и е една от най-завладяващите книги, които съм чел.8.

Последния филм, който гледах: “Каръци“. Съвременен и разпускащ филм.9.Последния албум, който слушах: Доста често в колата слушам песни на „Scorpions”, “Deep Purple”, “Depeche Mode”.

10.Последното нещо, което сготвих: Сьомга на тиган с розмарин и чесън. Обожавам да готвя, когато имам време.11.

Последния път, когато бях разпознат на улицата: Беше много забавно.. на улицата възрастен човек ме спря и ме попита дали съм състезател по тенис на маса и дали е гледал мен по БНТ.12.Последния път, когато счупих ракета: Миналата година на открития турнир в Словакия.

Просто излязох извън релси.. хаха.. и това е част от играта.13.

Любимият ми анимационен герой е: Инспектор Гаджет.14.Топло или студено: Топло15.Суши или паста: Обожавам суши.

16.Сладолед или шоколад: Сладолед.17.Пясък или сняг: Разбира се, че пясък.

Варна, морето, сините вълни…18.Да бъдеш невидим или да летиш: Да летя. Ако съм невидим, ще виждам колко са двулични повечето хора и няма да се чувствам добре.

19.Автомобилът, който мечтая да имам е: Не съм голям почитател на колите, но Ауди е автомобилът, който бих искал да имам.20.Ако спечеля от лотарията ще похарча парите за: По-голямата част бих инвестирал в център за тенис на маса, приспособен и за хора с увреждания, за да помогна за развитието на тениса на маса в България, а в същото време да се подготвят и параолимпийци, наравно със всички останали и да се гонят върховете в нашия спорт.

Любомир Тодоров

Menu Title