Григор, Иснър, Мъри – част от най-добрите цитати от IV ден на US Open

1 Сеп., 2023
89 преглеждания

 

Григор, Иснър, Мъри – част от най-добрите цитати от IV ден на US Open

Григор, Иснър, Мъри – част от най-добрите цитати от IV ден на US Open

Григор, Иснър, Мъри – част от най-добрите цитати от IV ден на US Open

„Тенисът заемаше огромна част от моя живот. Трудно е да се сбогувам с него. Не е лесно. Но, в крайна сметка този ден щеше да дойде.

Трудно е да се подготвиш за емоциите. Най-важното е, че имам страхотен живот и очаквам с нетърпение всяка една секунда, която предстои“. – Джон Иснър, който в четвъртък изигра последния си мач от своята професионална кариера. „Чувствам се като Барби“.

– Арина Сабаленка за червената си рокля. „Страстта и любовта към играта. Продължавам да се чувствам добре на корта, да съм мотивиран. Обичам процеса да се връщам.

Харесвам емоциите, които тенисът ми дава. Също както днес – играх на Корт 17, който беше препълнен с публика. Да играя на най-големия турнир, който имаме в тениса, да се изправя срещу топ играчи, все още да печеля двубои е нещо изключително специално. Знам, че в деня, в който се откажа, никъде другаде няма да намеря подобни емоции.

За мен няма значение на колко години си. Ако все още си отдаден на нещо, не трябва да спираш“. – Стан Вавринка отговаря защо продължава да играе на 38. „Донякъде се свежда до Нова, Рафа и Роджър.

Много играчи като Бердих, Ферер, Налбандян, Сьодерлинг не успяха да спечелят титла от Шлема. Тези неща не се печелят лесно. Особено когато тези тримата са наоколо и доминират в продължение на 20 години“. – Александър Зверев.

„Тук в Ню Йорк е шумно“. – Каспер Рууд. „На този етап от моята кариера оценявам всеки един ден, в който се събуждам и си казвам: „О, чувствам се добре, тялото ми е добре, така че нека излезем и играем“. Разбира се, че имаш някои болежки тук и тук.

Това е неизбежно. Но в същото време се опитвам да приемам нещата много естествено. Нищо никога не е толкова добро и нищо не е толкова лошо. Предполагам, че можете да го наречете зрялост“.

– Григор Димитров. „Изключително предизвикателство е да играя на нивото, на което съм в момента. Някои дни са по-тежки от други“. – Анди Мъри след загубата от Григор Димитров.

Menu Title