Фитнес фестивалът на Pulse разтърси Банско

27 Сеп., 2023
49 преглеждания

 

Фитнес фестивалът на Pulse разтърси Банско

Фитнес фестивалът на Pulse разтърси Банско

Фитнес фестивалът на Pulse разтърси Банско

През изминалия уикенд станахме свидетели на истинска инвазия на спортни ентусиасти в курортния град Банско. Причина бе фитнес фестивалът, организиран от лайфстайл веригата Pulse. Събитието събра любители на активния начин на живот от цялата страна. От Pulse започнаха организацията още през юни, давайки заявка, че това ще бъде най-мащабният ивент в историята на компанията.

Целият капацитет на хотела бе изцяло запълнен от посетителите на Pulse Фестивал, най-нетърпеливите от които започнаха да пристигат още със старта на петъчния ден. Техните очаквания за нещо грандиозно бяха напълно оправдани. Мероприятието се проведе от 22 до 24 септември в Grand Hotel Bansko. Програмата включваше над 20 тренировки на открито и закрито, беседи на тема здравословно хранене и възстановяване, и разбира се – парти за финал.

Известни имена също не отсъстваха. Фитнес моделът Биляна Йотовска се качи на сцената, за да води занимание по P.BoxX заедно с треньора Марчо Марков, а певицата Деси Слава пя на живо по време на тренировка по народни танци.Всички посетители бяха отличени със сертификати за участие и получиха разнообразни подаръци, включващи здравословни продукти и услуги от партньорите на Pulse.

Фестивалът приключи с парти, на което отново Деси Слава зарадва стотиците посетители с изпълнения на живо.Отчитайки успеха на събитието, от Pulse дадоха обещание за нов фестивал през пролетта на 2024 година, който да е дори по-мащабен. Гостите на Grand Hotel Bansko също не спестиха суперлативи за добрата организация.

Menu Title