Класацията на младите вече има свой сайт

18 Дек., 2023
28 преглеждания

 

Класацията на младите вече има свой сайт

Класацията на младите вече има свой сайт

Класацията на младите вече има свой сайт

Класацията на Viasport.bg за най-добър млад спортист на годината в България вече има 13-годишна история, а за 2023 г. златната десетка на спортните таланти ще бъде определена за 12-ти път.Стотици имена намериха място в избора на спортните журналисти от 2011 г.

, като днес много от тях ни радват с успехи в елитния спорт. Viasport.bg събра на едно място цялата история на анкетата в нов сайт, който вече е онлайн – mladsportist.viasport.

bg.Към този момент в него ще откриете материалите около избора на всеки един от 11-те победители досега (през 2020 г. анкетата не се проведе, заради ковид пандемията), както и пълните класирания през всяка една от годините с всички имена в тях и получените точки. Добавени са фотогалерии от последните няколко издания на анкетата, както и пълни видеозаписи от церемониите през 2019 и 2021 г.

Кои са най-добрите млади спортисти на България за отминаващата 2023 г. по традиция ще разберем в първите дни на следващата, 2024 година, а сайтът ще следи всичко около церемонията и победителите. Отново в него ще можете да гледате на живо излъчване на награждаването на най-заслужилите спортни таланти.Сайтът ще продължи да се обогатява с допълнителна информация, статистика и мултимедия, за да събере всичко за анкетата, която вече влезе във второто си десетилетие.

Menu Title