Григор Димитров срещу французин или квалификант във II кръг на Индиън Уелс

5 Мар., 2024
27 преглеждания

 

Григор Димитров срещу французин или квалификант във II кръг на Индиън Уелс

Григор Димитров срещу французин или квалификант във II кръг на Индиън Уелс

Григор Димитров срещу французин или квалификант във II кръг на Индиън Уелс

Григор Димитров започва от втория кръг на турнира от Мастърс 1000 сериите в Индиън Уелс. Там Димитров, който е поставен под номер 13, очаква съперник, който ще стане ясен от мача между французина Александър Мюлер и квалификант, който предстои да бъде определен в пресяванията. 27-годишният Мюлер в момента е на 71-во място в ранглистата, което е и най-доброто му постижение в кариерата изобщо.В третия кръг Димитров може да срещне Адриан Манарино, който също почива в началото, но също така и Стан Вавринка.

Швейцарският ветеран започва участието си срещу Томаш Махач (Чехия).ОСНОВНА СХЕМА В ИНДИЪН УЕЛСВ същата горна част на схемата е и водачът Новак Джокович. Неговият съперник ще стане ясен от мача между Александър Вукич (Австралия) и друг пристигнал от квалификациите състезател. Миналогодишният шампион Карлос Алкарас е на 2-а позиция в схемата, като той очаква победителя от срещата Матео Арналди (Италия) – Люка ван Аш (Франция) от първия кръг.

При жените първата ракета на България Виктория Томова започва от първия кръг, а нейна съперничка се падна представителката на домакините София Кенин. 25-годишната Кенин – шампионка на Откритото първенство на Австралия през 2020-а година, не изживява най-силните моменти в кариерата си, след като изпадна от топ 50. При успех Томова ще трябва да излезе срещу номер 20 в основната схема Каролин Гарсия, която чака направо във втори кръг. В секция номер 7, където е Томова, пак директно от втори кръг се включват Джесика Пегула (САЩ, номер 5) и Мария Сакари (Гърция, номер 9).

Японката Наоми Осака също е в тази част на схемата – долната, като стартира срещу квалификантка.Миналогодишната носителка на титлата в турнира Елена Рибакина (Казахстан) е с номер 4 и очаква да научи с коя измежду Паола Бадоса (Испания) и Ашлийн Крюгер (САЩ) ще излезе във втория кръг. В момента текат квалификациите в турнира, както при мъжете, така и при жените.

Menu Title