Спорт в бизнеса: Ключът към повишената продуктивност

17 Мар., 2024
13 преглеждания

 

Спорт в бизнеса: Ключът към повишената продуктивност

Спорт в бизнеса: Ключът към повишената продуктивност

Спорт в бизнеса: Ключът към повишената продуктивност

В днешни времена, конкуренцията в бизнеса става все по-ожесточена и това води до множество проблеми в личния живот на служителите. Много от тях споделят, че прекаленият стрес ги кара да пренебрегват своето здраве и това води до намаляване на тяхната цялостна продуктивност. Поради тези причини водещите компании търсят иновативни начини да подобрят работната среда и да укрепят своите екипи. В този контекст спортът изпъква със своята важност като мощен катализатор за постигане на тези цели.

Компанията CoolFit набира все повече скорост в справянето с проблемите на работното място, като тяхното решение са спортните корпоративни събития, които организират. Техният Управител Божидар Божидаров споделя, че “Спортът не е просто забавление, а съществено средство за подобряване на работната ефективност и укрепване на връзките между колегите. Когато хората се чувстват добре в своето тяло и ум, те са по-мотивирани и по-продуктивни.”Подходът, с който компанията създава събитията, е насочен към постигане на няколко цели: първо, предоставяне на участниците възможност за отпускане и забавление, и в същото време създаване на условия за развитие на техните професионални умения и способности.

Така те са сегментирали своите дейности в три категории: В офиса, Сред природата и Ексклузивни събития.Първата категория “В офиса” е посветена на разнообразни тренировки с различна степен на трудност, йога, масажи, семинари, също така и измервания на биометричните показатели на тялото, които биват провеждани с помощта на професионалисти в сферата на здравето и спорта. Втората категория “Сред природата” носи още повече позитиви, заради естествената среда, в която отново се провеждат многообразни тренировки, но също така и предизвикателни походи. Името на третата категория издава нейната специалност “Ексклузивни събития”.

Тук екипът на CoolFit е заложил на партньорство с веригата от луксозни хотели “Grand Hotels” за провеждането на своите здравословни тиймбилдинги, като дори една от услугите носи името “One day spa retreat” и е посветена на изключително висококачествения спа център в Grand Hotel Therme. Другата интересна услуга носи името “Историята на шампиона”. С нея компаниите ще имат възможността да мотивират своите служители, като присъстват на лекция, която ще бъде водена от известни успешни спортисти, които ще споделят за водещите събития, довели до успеха в техните кариери.Можете да разберете повече за техните услуги, както и да направите Вашите запитвания на техния сайт: events.

coolfit.bg.

Menu Title