Серина ще започне следващия сезон в Оукланд

28 Сеп., 2016
238 преглеждания

 

Серина ще започне следващия сезон в Оукланд

Серина ще започне следващия сезон в Оукланд

Серина ще започне следващия сезон в Оукланд

Серина Уилямс ще започне загрявката си за Откритото първенство на Австралия догодина с участие в турнира Оукланд Класик в Нова Зеландия. Надпреварата ще се проведе между 2 и 7 януари. Серина избра този турнир вместо Хопман Куп в Пърт.„Е, на луната сме от щастие.

Серина е една от най-големите спортни звезди на планетата“, коментира турнирният директор Карл Бъдж.35-годишната Уилямс пък обяви, че едно добро участие в Оукланд би било добре за настройката й за битката за 23-ти трофей от Големия шлем. „Това ще е първият турнир за годината и може да е страхотна загрявка за Мелбърн. Затова гледам много сериозно на участието си в Оукланд.

За пръв път ще играя на този турнир и това също е вълнуващо. Винаги съм искала да опитам“, каза Серина.Тя не дава никакви признаци дори за мисъл да се оттегли и настоява, че няма такива планове въпреки разочароващите последни няколко месеца.„Когато падам, се опитвам да намеря начин как да победа.

Не мога да седна и да ревна, че това е било. Проблемите със здравето са трудни. От Уимбълдън насам имам много такива и това е доста дразнещо. Обясних на Винъс, че това ме е провалило на Олимпийските игри.

Бях много тъжна, защото работих много здраво, за да се представя добре в Рио. Отидох, но не успях да играя. Но въпреки всичко, в характера ми е, че искам да побеждавам. Да съм втора за мен е загуба.

Ако не си първи е лошо. Искам, когато кариерата ми приключи да знам, че съм направила най-доброто“, коментира Серина за Скай Спортс. В момента тя е в дълга почивка и не е ясно дали въобще ще се появи на корта до края на сезона.

Menu Title