Световна треньорска конференция в София

13 Апр., 2017
469 преглеждания

 

Световна треньорска конференция в София

Световна треньорска конференция в София

Световна треньорска конференция в София

Световна треньорска конференция в София Тагове

треньорска конференция софия хагърти 13-04-2017 22:06 | Tennis24.bg Международната тенис федерация обяви, че Световната треньорска конференция през 2017 г. ще се проведе в София, България от 11 до 14 октомври. Събитието ще бъде организирано от ITF съвместно с Българската федерация по тенис и Тенис Европа в хотел Маринела.

Тази конференция се провежда на всеки две години и е част от образователната програма за треньорите. Събитието ще се проведе в рамките на 4 дни и ще доведе експерти в областта на треньорството и в представянето на играчите както и в спортната наука. Също така ще покаже практически постижения в тениса чрез различни презентации. Конференцията ще събере над 650 треньори и експерти от близо 90 страни.

Потвърдени лектори за тази година са президентът на Международната тенис федерация – Дейвид Хагърти, директорът на направление професионален тенис към Британската тенис федерация Луис Кайер и директорът на развитие и иновации в тениса в Австралийската тенис федерация Мачар Рийд. Другите лектори ще бъдат оповестени в следващите седмици. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Grand Prix Hassan II 2017 1 2 3

Григор Димитров 4 6 1

Томи Робредо 6 1 6
Коментар

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title