Петра Квитова ще играе на Ролан Гарос

18 Апр., 2017
377 преглеждания

 

Петра Квитова ще играе на Ролан Гарос

Петра Квитова ще играе на Ролан Гарос

Петра Квитова ще играе на Ролан Гарос

Петра Квитова ще играе на Ролан Гарос Свързани турнири
Ролан ГаросСвързани играчи Петра КвитоваТагове
Петра Квитова Ролан Гарос 18-04-2017 13:00 | Tennis24.bg Двукратната шампионка на Уимбълдън Петра Квитова планира да се завърне на корта за втория за сезона турнир от Големия шлем – „Ролан Гарос”, който започва в Париж в края на май.„Името ми ще присъства в списъка с участниците на „Ролан Гарос”, защото възстановяването ми върви добре и ще направя всичко възможно да се подготвя и да играя на един от любимите ми турнири. Това не означава, че на всяка цена ще бъда готова да играя в Париж”, написа чехкинята в един от профилите си в социалните мрежи.

Припомняме, че чешката тенисистка се възстановява четири месеца от тежка травма на ръката, след като крадец я рани с нож при опит за кражба от дома й през декември. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title