Представител на легендарна тенис фамилия пристигна в София

30 юни, 2017
375 преглеждания

 

Представител на легендарна тенис фамилия пристигна в София

Представител на легендарна тенис фамилия пристигна в София

Представител на легендарна тенис фамилия пристигна в София

Бизнесменът Джон Дейвис е най-младият от легендарното семейство Дейвис, внук на създателя на световното отборно първенство по тенис за мъже – Купа „Дейвис“. През тази седмица той е посещение в София. Неговият талант е бизнесът, но той е много запален към спорта и по конктретно към тениса, който завинаги ще бъде в кръвта му.Джон живее в САЩ, но бизнеса му е международен.

Г-н Дейвис посещава България след дълго пътуване из централна Европа, Русия и Китай във връзка с неговото ново начинание – световна търговска компания /World Trading Hub/. Тази компания е единствена по рода си и се занимава с търговия на плодове, какао, кокос, козметика, дрехи, електроника, алкохол и други стоки.Чрез свойте партньорства г-н Дейвис става един от основните директни доставчици на плодове, супер храни, козметика и текила в целия свят. Този модел представлява директна връзка с потребителите като посредникът в търговията е с лимитирано участие.

Този проект ще стартира през август и всички очаквания са да преобърне търговията и глобалната снабдителска мрежа.Джон също като Дуайт Дейвис, създателя на купа Дейвис, е родом от Сейнт Луис и е направил нещо наистина забележително. Дуайт е известен в САЩ с това, че строи много обществени кортове и прави тениса достъпен за масите. Основателят на Купа Дейвис е създал тази надпревара след като е посещавал Харвард, за да насърчи международния тенис по време когато в света са се разрешавали конфликти с помощта на револвери, а не с ракети.

По-късно когато е бил секретар на войната той е осъзнал, че спорта може само да помага в отношенията между страните. Много малко хора знаят, че той е изобретил сервиса, който се бие над главата. Той е бил левичар и финалист на Уимбълдън.Докато е в България Джон Дейвис планира да посети няколко производители на мед.

Целта е да помогне на местни производители като започне да изкупува стоките им чрез новата си платформа за търговия и да ги представи на международната сцена.Семейство Дейвис е много дискретно и отделя за тенис толкова колкото и за други благотворителни каузи, музеи, деца и семейства подобно на фамилията Рокфелер. Знаейки това няма да е изненада ако Дейвис реши да спомогне на българския тенис и спорт.Ние се надяваме, че повече компании ще правят това, което Дейвис чрез неговата – Worldtradinghub.

Предвид и това, че фамилията на Джон го поставя в уникална позиция той полза своята бизнес интелигентност да подобри света и да подкрепя спорта. Ако знаете как се запазва резултатът в тениса спомнете си какво е казвал Дуайт на всяко семейно събиране –“ всеки тенис мач започва любов и завършва с прегръдка“.

Menu Title