Гофен: Григор беше твърде добър (снимки)

15 Ное., 2017
362 преглеждания

 

Гофен: Григор беше твърде добър (снимки)

Гофен: Григор беше твърде добър (снимки)

Гофен: Григор беше твърде добър (снимки)

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в ЛондонДавид Гофен призна след поражението от Григор Димитров с 0:6, 2:6, че е бил тотално надигран. Белгиецът трябва да се възстанови бързо, защото, по всяка вероятност, в петък ще се изправи среу Доминик Тийм в директен спор за второто място в групата. „Играх с превръзка на коляното, но не тя беше моят проблем днес.

Григор беше твърде добър, това е. Той почти не пропускаше сервис – първи или втори, всичко влизаше в корта. Не е лесно да играеш срещу него по този начин. Опитах всичко, но днес не беше моят ден.

Той (Димитров) беше твърде добър“, коментира Гофен. „От самото начало срещата не се разви добре за мен. Загубих подаването си, изоставах с 0:4, а в същото време Григор беше супер агресивен. Във втория сет имах няколко възможности, но просто не се получи.

Той сервира добре, когато трябваше. От първата до последната точка беше силен“. В последния кръг от групата Гофен ще играе срещу Доминик Тийм, докато Григор Димитров ще срещне Пабло Кареньо Буста.ПОБЕДАТА НА ГРИГОР ДИМИТРОВ ПРЕЗ ОБЕКТИВА НА LAP.

BG ВИЖТЕ ТУК!

Menu Title