Цяла България ще играе тенис довечера

19 Ное., 2017
348 преглеждания

 

Цяла България ще играе тенис довечера

Цяла България ще играе тенис довечера

Цяла България ще играе тенис довечера

Цяла България ще играе тенис довечера. Това написа в профила си във „Фейсбук“ популярният телевизионен тенис коментатор Тодор Попов. Ето цялото мнение за финала довечера на Попов, който е и световен шампион на сингъл и двойки за журналисти (2014). „С невероятната си игра и успехи Григор Димитров направи така, че българският мъжки тенис да не се срамува вече, че години наред изоставаше от женския!

Мануела беше временно трета в света, Маги – четвърта, а Катя – шеста! Сега, обаче, Григор завършва ТРЕТИ и в годишната ранглиста, независимо от резултата в днешния голям финал в Лондон! Шапки долу! Десетки милиони тенисисти в цял свят мечтаят само да попаднат в основна схема на някой голям турнир!

А докъде достигна българският суперталант! И то – с игра, която е най-привлекателната, най-майсторската, най – харесваната! А как се стига до нея? Да – с огромен талант, но и с много труд, лишения, режим!

Разбира се – и с всеотдайната подкрепа на своите родители! Браво, Марче, браво, Митко! Може да сте много горди с успехите на сина си, накарахте цял един народ да се идентифицира с Гришо, да плаче от радост, да забравя за неволите си… Остава един единствен мач от програмата на сезона в АТР – големият финал в Лондон!

Каквото и да стане, дали Нашият Григор ще триумфира с най-голямата титла в досегашната си кариера или неговият достоен съперник Гофен /победил и Надал, и Федерер/ ще вдигне купата, ние ще продължаваме да сме щастливи и горди от невероятната, технична и красива игра на Григор – третият в света тенисист!ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИГРАЕ ТЕНИС ДОВЕЧЕРА! Успех, Майсторе! „

Menu Title