Турнирът в София с ново име и спонсор

21 Дек., 2017
224 преглеждания

 

Турнирът в София с ново име и спонсор

Турнирът в София с ново име и спонсор

Турнирът в София с ново име и спонсор

Турнирът в София от категорията АТР 250 вече има ново име – Sofia Open.“В качеството си на компанията, която представлява собствениците на АТР събитието от категория 250, започващо на 4 февруари 2018 г., ние от Брандплюс потвърждаваме, че събитието ще се състои в гр. София и представяме името на турнира – „София Оупън 2018“, заяви директорът на компанията Барат Годхинди.

“Изказваме цялата си благодарност на досегашния генерален спонсор Гаранти Коза и партньор Коза Уърлд оф Спортс“, продължава Годхинди. “Ние ще организираме събитие от най-високо ниво с ръководството на изключително опитния и уважаван турнирен директор Пол Макнами и неговия международен утвърден екип. Събитието разполага с финансовата подкрепа на няколко сериозни, значими и големи партньора, с които ще се гарантира успеха на спортно събитие на 2018 г. в София.

Очакваме да видим всички в зала „Арена Армеец София“ от 4 до 11 февруари 2018 г. и да станем свидетели на страхотни емоции на Централния корт.” Роберто Баутиста Агут стана първият победител на турнира в София през 2016-а година. Този сезон шампион стана Григор Димитров, който нан финала победи Давид Гофен.

Menu Title