Изтеглиха жребия за квалификациите на турнирна в Панагюрище

13 Авг., 2018
201 преглеждания

 

Изтеглиха жребия за квалификациите на турнирна в Панагюрище

Изтеглиха жребия за квалификациите на турнирна в Панагюрище

Изтеглиха жребия за квалификациите на турнирна в Панагюрище

Четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище започна във вторник, 14 август, с двубоите от квалификациите при мъжете и жените, както и тези на състезателите до 21 години. Ето какво отреди жребият за българските състезатели.При мъжете групите са общо 38. Директно в основната схема от българите ще играе Станислав Голованов.

Петьо Кръстев е в група 7 заедно с Масатака Моризоно (Япония) и Хампус Сьодерлунд (Швеция). Теодор Александров е в група 8 с Пол Дринкхол (Англия) и Мехди Булуса (Франция). Представящият България германец Филип Фрориц е в група 12 заедно с Любомир Пистей (Словакия) и Кю Дан (Германия). Денислав Коджабашев попадна в група 24 с Жоао Жералдо (Португалия) и Ерик Глод (Люксембург).

Стефан Тодоров е в група 31 заедно с Александър Робино (Франция) и Адам Суди (Унгария). В група 36 е Теодор Йорданов, който ще играе срещу Робин Дево (Белгия) и Григорий Власов (Русия).При жените квалификационните групи са 24. В основната схема ще играе европейската шампионка за девойки Мария Йовкова (на снимката).

В група 20 Калина Христова е заедно с Дария Триголос (Беларус) и Татяна Кукулкова от Словакия. В група 23 Ивет Илиева ще играе срещу Андреа Тодорович (Сърбия), Мария Тайлакова (Русия) и Ким Сьойон (Южна Корея).Програмата на турнира във вторник в 8:30 часа в зала „Арена Асарел“ ще има честта да открие Стефан Тодоров. 18-годишният пловдивчанин играе срещу Андерс Линд (Дания) в 1/16-финал на турнира до 21 години.

При жените до 21 години Мария Йовкова излиза от 9:05 часа срещу Наталия Байор от Полша. По каприза на жребия Ивет Илиева ще срещне и тук Мария Тайлакова, а Калина Христова играе с японката Мию Нагасаки.

Menu Title