Пиронкова: Не съм се отказала, но фокусът ми е другаде

9 Ное., 2018
155 преглеждания

 

Пиронкова: Не съм се отказала, но фокусът ми е другаде

Пиронкова: Не съм се отказала, но фокусът ми е другаде

Пиронкова: Не съм се отказала, но фокусът ми е другаде

Цветана Пиронкова не е взела решение дали ще се завърне в професионалния тенис. През март бившата ни първа ракета стана майка и в момента отдава цялото си внимание на сина си. В интервю за Sportal.bg тя говори за промените в живота си.

„Все още ми е рано да мисля за завръщане. Детето ми е още много малко. Фокусът ми е другаде, не е на корта в момента. Има време докато взема това решение, сподели Цвети.

– С много неща трябва да се съобразя. Факторите са свързани с физическото ми състояние. Освен това практически, как ще пътуваме с детето“.Пловдивчанката се наслаждава на този период, който е напълно различен от предишния й начин на живот: „Определено това е нов етап от живота ми.

По съвсем различен начин се развива денят ми. Както преди пътувах минимум 30 седмици в годината, сега съм си в Пловдив, вкъщи. Дори не съм излизала от страната вече почти две години. Съвсем различно е, няма как да не е така.

Аз го намирам за много интересен и вълнуващ етап от живота ми.Промяната е много голяма. Фокусът ми е много различен. Преди това винаги съм гледала аз да съм добре, да спя добре, да се храня добре, да спазвам определен режим, за да мога да постигна най-добрите резултати на корта.

Сега вече всички грижи са насочени към детето ми.Рано е да говорим за отказване. Не съм се отказала. Не съм започнала да тренирам целенасочено за това да се завръщам.

Детето ми е малко, има нужда от майка си. Аз също имам нужда да съм около него. Да бъда при него за най-хубавите, най-ценните моменти. Просто не искам да ги изпускам тези неща.

За да се върна на корта, аз трябва да съм на 100% отдадена на това, което правя“, допълни 31-годишната Цвети.

Menu Title