Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника

8 Ное., 2019
92 преглеждания

 

Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника

Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника

Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника

Григор Димитров се е разделил с треньора Радек Щепанек. Това призна лично тенисистът ни, който даде пресконференция в София днес. Димитров каза, че повече няма да работи с чеха, с когото остават приятели. Не такава е ситуацията с Андре Агаси, към когото българинът ще продължи да се обръща, ако има нужда.

„Нямам треньор в момента и доста неща са във въздуха. С Радек беше междинен период, не успяхме да намерим правилната формула, да се конструираме добре. Липсваше химията между нас. Оставаме си приятели“, сподели Димитров.

„С Андре Агаси винаги сме поддържали контакт. Той винаги ще бъде там, ако се нуждая от него. Агаси е цяла енциклопедия. Трябва да имаш час и половина свободен, когато му се обадиш по телефона.

Той е специален човек, толкова време прекарах с него миналата година, израснах много извън корта с него. Знам, че винаги ще получа отговор от него“. „Очевидно тази година най-добрите ми резултати бяха без треньор. Беше странно, винаги съм се чудел как ще тренирам, как ще се справям, в последните месеци се научих да правя доста неща, които не бях правел от години.

Хубаво е да имаш свобода, да импровизираш. Беше много интересно и за мен, какви ли не разговори водих със себе си по време на мач. Все пак без треньор няма как, но няма и да бързам. Не съм в паника да намеря нов треньор“, каза още бившият №3 в света.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title