Радулова започна в Израел с две победи

19 Ное., 2019
1062 преглеждания

 

Радулова започна в Израел с две победи

Радулова започна в Израел с две победи

Радулова започна в Израел с две победи

Дария Радулова ( ТК „НСА“, гр.София) записа победи на сингъл и по двойки на турнира за юноши и девойки от втора категория на ITF в Хайфа (Израел). Радулова направи обрат и победи на сингъл с 3-6, 6-1, 6-3 представителката на домакините Лиам Овед. В турнира по двойки Радулова и Нина Раданович от Франция се наложиха със 7-6(4), 6-2 над Линда Климовичова и Никола Бартункова от Чехия.

Даря Шаламанова (ТК „Дема“, гр.София) също започна с успех при дуетите. Шаламанова и Ева Шоу от Великобритания победиха с 6-2, 6-4 Лора Радивоевич от Сърбия и Еми Ярон от Израел. Даря е поставена под номер 16 при девойките и ще стартира срещу Ева Прокопенко от Украйна.

При юношите Пьотр Нестеров (ТК „Черно море Елит „, гр.Варна) отстъпи в първия кръг с 3-6, 4-6 на Мартин Кач от Белгия. Още двама българи започват утре участието си в турнира при юношите. Симеон Терзиев (ТК „Диана“, гр.

София), поставен под номер 8, ще играе срещу Йесе Де Ягер от Холандия. №14 Антъни Генов (ТК „Авеню“, гр.Бургас) ще стартира срещу Раз Хавив от Израел. _____

Menu Title