SSTrader – най-добрият помощник за печелене на лесни пари от спортни събития

24 Апр., 2023
55 преглеждания

 

SSTrader – най-добрият помощник за печелене на лесни пари от спортни събития

SSTrader – най-добрият помощник за печелене на лесни пари от спортни събития

SSTrader – най-добрият помощник за печелене на лесни пари от спортни събития

Често сте си мислили: „Тези слабаци ще спукат топката и няма как да ни вкарат 3 гола“ или приятел ви е казвал „Няма как да не бият?!“ И ако сте достатъчно смел и се доверите или на интуицията или на съвета залагате някой лев при различни букмейкъри.С развитието на технологиите и модерните напоследък анализи обаче се стигна и до момента, когато събраните данни и изкуствения интелект да те „посъветват“ кой ще бие и колко гола ще вкарат тези „слабаци“ . Замисляли ли сте се какво е общото между футболните прогнози, математическите модели и изкуствения интелект?

Отговорът е SSTrader – инструментът, чрез които страстта към футбола и прогнозирането ще премине на следващото ниво.SSTrader е иновативна платформа предоставяща информация, статистики и тенденции за всички мачове по света. Тя помага на професионалисти и любители да преоткрият света на футболните прогнози. Невероятните възможности на платформата ще позволят сам да моделираш и организираш своите прогнози, независимо дали имаш опит, или си някои, който тепърва навлиза в завладяващия свят на футболното прогнозиране.

Основната идея, която стои зад SSTrader, е да предостави нов поглед върху футболните статистики и традиционните букмейкъри.Движението на коефициентите преди и по време на мача е събирано в продължение на 7 години от всички водещи в света букмейкъри и новият мощен софтуер помага да създадете собствен модел за всички известни пазари или да се възползвате от вече съставен такъв.Алгоритмите калкулират вероятностите базирани на събраните данни и съобразно със случващото се на терена. За начинаещите има и сектор с обучение как функционират моделите и как се създават собствени такива.

Платфорамата е активна от няколко месеца и предлага безплатна и премиум услуга.Премиум услугата гарантира изпращането на 500 модела до телефона на клиента с различни модели.Очаква се до дни sstrader да сключи договор с утвърден британски букмейкър и клиентите им ще получават премиум пакета всеки път като се се логнат в акаунтите си.

Menu Title