Оперираха Квитова

20 Дек., 2016
207 преглеждания

 

Оперираха Квитова

Оперираха Квитова

Оперираха Квитова

Оперираха Квитова Свързани играчи
Петра КвитоваТагове
Петра Квитова нападение 20-12-2016 21:02 | Tennis24.bg Чешката тенисистка Петра Квитова претърпя спешна операция на лявата ръка. 11-та в света пострада при опит за обир в дома й в Простежов и бе нападната с нож.„Тя трябваше да претърпи операция на лявата ръка“, бе лаконичното изявление на говорителя й Карел Тейкал за АФП.

Това притесни феновете й, тъй като тенисистката играе с лява ръка. По-рано през деня той обяви, че обирджиите не са атакували Квитова заради популярността и известността й. „Никой не се е опитвал да я нападне като Петра Квитова“, каза Тейкал.Във „Фейсбук“ тенисистката написа: „Бях атакувана в апартамента си с нож.

В опита си да се предпазя съм лошо наранена в лявата ръка. Вярвам на докторите и вярвам, че ще се оправя. Не се безпокойте за мен.“ Полицията вече разследва случая и има описание на нападателя.

Шефът на местната полиция Франтишек Коринек обаче отказа да потвърди слуховете, че Квитова сама е пуснала нападателя в дома си, след като той й се представител като работник по поддръжката. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title