Да помогнем на Ники

23 Дек., 2016
222 преглеждания

 

Да помогнем на Ники

Да помогнем на Ники

Да помогнем на Ники

Да помогнем на Ники Тагове

Ники Лъчезар Лазаров помощ 23-12-2016 17:46 | Tennis24.bg Да помогнем на НикиНики е само на 11 години, но вече е изправен пред една много тежка битка. От 2012-а година той има мозъчен тумор и продължава да се нуждае от лечение. В момента ситуацията на момчето е тежка и лечението му се провежда в Хюстън.

Предстоят прегледи и изследвания за Ники, след които родителите му Диана и Лъчезар се надяват, че той ще получи предложение за лечение. Стойността му със сигурност няма да е малка и поради това семейството на детето се нуждае от нашата помощ. Цената на този етап е неизвестна, но кампанията за набиране на средства за спасяване на живота на момчето продължава:“Обединена Българска Банка“ АДSWIFT: UBBS BGSFIBAN: BG92 UBBS 8002 1044 0119 30Титуляр на сметка: Лъчезар Маринов Лазаров – баща на НикиPayPal: Lachezar Lazarov e-mail: lqchezar@yahoo.co.

ukВъпреки всички трудности Ники не се предава и продължава да се бори. Преди заминаването за САЩ момчето ходеше на училище, пътуваше, пееше и се смееше. Доказателство за това е и интервюто, което той даде за интернет радио Бинар и можете да чуете в YouTube. Повече информация и новини за състоянието на Ники можете да намерите в специално създадена Facebook група – МОЛИТВА ЗА НИКИ.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title