Ана Иванович се оттегли

28 Дек., 2016
291 преглеждания

 

Ана Иванович се оттегли

Ана Иванович се оттегли

Ана Иванович се оттегли

Ана Иванович се оттегли Свързани играчи
Ана ИвановичТагове Ана Иванович 28-12-2016 20:22 | Tennis24.bg Ана Иванович се оттегли. Красивата сръбкиня сложи край на кариерата си в професионалния тенис със съобщение във Фейсбук. Ето какво каза на феновете си бившата номер 1: „Не съм го казва на никой друг до сега, защото смятам, че вие трябва да сте първите, които ще го чуете.

Трудно е да намеря думи да го кажа. Реших да се оттегля от тениса. Беше трудно решение, но имам толкова много успехи, които да празнувам. Започнах да мечтая да играя тенис от 5-годишна възраст, когато видях по телевизията Моника Селеш да играе.

Родителите ме подкрепяха през целия път, бях номер 1 в света, спечелих „Ролан Гарос“. Постигнах успехи, които никога не съм мечтала. Спечелих 15 титли, играх три финала от Големия шлем, играх на финали на „Фед Къп“. Изиграх много незабравими мачове.

Не е зле за едно момиче от Сърбия. Но всички тези върхове във всеки професионален спорт изискват топ-форма във физическо отношение. Знае се, че бях тормозена от контузии. За феновете си, за всички малки момиченца и деца, които ме гледат, мога да играя само, ако съм на топ ниво.

А аз не мога повече да съм на това ниво. Време е да продължа с друго. С какво? Тенисът винаги е бил голямата ми любов.

Но съм много въодушевена за това, което ми предстои. Ще бъда посланик на спорта и здравословния живот. Ще използвам времето си за другите си занимания, за работата си в модата, в спорта, ще продължа да работя с УНИЦЕФ. Не се знае какво още ми предстои.

Всичко, което мога да кажа, че живея мечтите си и наистина се надявам да помогна и на другите да го правят. Затова не бъдете тъжни! Бъдете оптимисти заедно с мен. Изпращам Ви моята любов и огромна благодарност на всички Вас, които ми помогнахте да живея този прекрасен живот досега.

Обичам всички Ви!“ _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни

Menu Title