Раонич и Гаске също няма да играят в Монте Карло

14 Апр., 2017
340 преглеждания

 

Раонич и Гаске също няма да играят в Монте Карло

Раонич и Гаске също няма да играят в Монте Карло

Раонич и Гаске също няма да играят в Монте Карло

Раонич и Гаске също няма да играят в Монте Карло Свързани новини

Монфис пропуска Монте Карло Кириос пропуска Монте Карло Робредо с първи успех над тенисист от Топ 20 от 2 години Свързани турнири Monte-Carlo Rolex MastersСвързани играчи
Ришар Гаске Милош Раонич Тагове
монте карло мастърс гаске раонич 14-04-2017 09:21 | Николай Драганов Драганов Световният №6 Милош Раонич и №22 в ранглистата Ришар Гаске се присъединиха към списъка от играчи, които няма да вземат участие в третия за годината и първи на клей турнир от сериите „Мастърс“ в Монте Карло. Роджър Федерер, Гаел Монфис и Ник Кириос са останалите водещи тенисисти, които засега обявиха, че пропускат надпреварата. Раонич се бори с контузия в подколянното сухожилие от февруари насам. Той не успя да излезе за своя финален мач в Делрей Бийч, както и за двубоя си от трети кръг в Маями заради тази травма.

Канадецът изобщо не се появи и на „Мастърс“ турнира в Индиън Уелс. Ришар Гаске пък изобщо не е излизал на корта от 13 февруари, когато участва на турнира в Марсилия. Французинът има сходна травма с тази на Раонич. Канадецът е участвал шест пъти в Монте Карло, като при последните си три участия отпадна на четвъртфинал.

За Гаске тазгодишното участие можеше да бъде под №11, а най-доброто му представяне е през 2005 година, когато загуби от Надал на полуфинал. Испанският ветеран и „черна котка“ на нашия Григор Димитров и №57 в света Николос Басилашвили ще заменят Раонич и Гаске в основната схема. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title