Топтреньор: Серина няма да се завърне на корта

23 Апр., 2017
213 преглеждания

 

Топтреньор: Серина няма да се завърне на корта

Топтреньор: Серина няма да се завърне на корта

Топтреньор: Серина няма да се завърне на корта

Топтреньор: Серина няма да се завърне на корта Свързани играчи
Серина УилямсТагове
серина серина уилямс серина бременна 23-04-2017 11:04 | Николай Драганов Драганов Бившият треньор на Ким Клайстерс и Виктория Азаренка Вим Фисет, който в момента работи с Йохана Конта, допусна възможността Серина Уилямс да не се завърне на корта след раждането на своето дете. От екипа на Серина вече обявиха, че тя планира да се завърне отново догодина, но според Фисет американката може и да не намери мотивация да го стори. Пред CNN Sport той коментира, че както Клайстерс, така и Азаренка, са искали да заиграят отново, защото са чувствали, че имат недовършена работа. „Това, което според мен беше най-важно и при двете е фактът, че те все още имаха още много неща, които искаха и вярваха, че могат да постигнат.

Те имаха големи мечти и големи цели и от момента, в който забременяха, използваха тези цели, за да се мотивират да останат във форма и да започнат тренировки бързо след раждането“, коментира Фисет. „С правилната мотивация, всичко е възможно. Днес науката позволява да си във форма на 37 или 38 години. Ако тя наистина си е поставила за цел да се завърне догодина, тя няма проблем да го направи.

Но честно казано, аз не смятам, че ще го направи. Тя е постигнала всичко. Тя е най-добрата тенисистка в историята, която през септември ще бъде на 36 години и ще има новородено бебе. Серина ще осъзнае, когато дари живот, че да бъдеш майка е по-невероятно усещане от всички нейни титли от Големия шлем взети заедно и ще се наслади на семейния живот“, обясни гледната си точка треньорът.

Той все пак допусна, че е възможно и друго развитие. „Никога не знаеш какво може да стане, щом става дума за Серина. Тя е невероятен шампион, а шампионите като нея имат различен светоглед, въпреки че не аз не вярвам. Ако иска да се завърне отново като №1 в света, да, това ще и струва много усилия, но ако си постави такава цел, няма да и бъде толкова трудно, защото тя има талант и физиката да го стори“, заключи Фисет.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title